If I’m taking 250mg test e e3d that ends up being 750mg a week right?
It’s about 585mg per week
damn, dude… school much?
250 every 3rd day means 750 in 9 days
the easiest way is to do 250/3 = 83.3 (this is the amount you get each day). now you can multiply this number “83.3” by as many days as you want and you will get the dose, so 83.3 x 7 = 583.3
You guys do the math the easy way lol. I have to:
365/3 = 121.6 days of shots / 52 weeks = 2.33 shots per week x 250mg = 585mg/week
Just doing 200-250 every second day now
That would put you at 700-875mg per week
200-250 huh …why not stick with an exact number like 220 or 240 ?
Depends on the concentration of the test
Perhaps he has two batches? One being 200mg/ml and another 250mg/ml?
Where I live test E is typically 250mg/ml but test cyp is usually 200mg/ml. I’m referring to grey/black market product as test C isn’t available on script in much of Europe/Oceania
He could still draw the correct amount of oil to keep it at a consistent number